Daily Archives: 01/03/2021

Dentalna antropologija

Mole se studentice i studenti koji su upisali kolegij Dentalna antropologija da se upišu na kolegij na Omegi, lozinka je dentalna. Predavanja iz kolegija će početi 8. ožujka 2021. godine.

Otvorene prijave za sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji Solidarnost u kulturi: zaštita kulturne baštine u kriznim uvjetima

Poštovani,

osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas na virtualnu međunarodnu konferencijuSolidarnost u kulturi: zaštita kulturne baštine u kriznim uvjetima koja će se održati od 18. do 20. ožujka 2021. godine u organizaciji Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Konferencijski program sastoji se 18 plenarnih i pozvanih izlaganja, 28 prijavljenih izlaganja, 18 prijavljenih posterskih izlaganja, četiri radionice te jednoga okruglog stola. Predstavit će se načini rada u području sektora kulture, rezultati istraživanja te stečena iskustva u području očuvanja kulturne baštine u kriznim situacijama.

Detaljan program Konferencije pogledajte ovdje.

Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje, a potrebno ga je najaviti do 15. ožujka 2021. godine preko registracijskog obrasca.

Više informacija o Konferenciji dostupno je na mrežnoj stranici http://hpcc.nsk.hr/.