Mjesečni arhivi: listopad 2018.

Poziv na predstavljanje knjige “Fan Activism, Protest and Politics: Ultras in Post-socialist Croatia”

Sekcija za sociologiju sporta Hrvatskog sociološkog društva poziva Vas na predstavljanje knjige Andrewa Hodgesa Fan Activism, Protest and Politics: Ultras in Post-socialist Croatia, upravo objavljenu u izdanju Routledgea. Predstavljanje će se održati 30. listopada (utorak) u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu, Marulićev trg 19, I kat. Na predstavljanju knjige govoriti će Benjamin Perasović, Rahela Jurković i Andrew Hodges. Više informacija u pozivnici.

Obavijest – dr. sc. Potkonjak

U periodu od 24. listopada do 2. studenog 2018. dr. sc. Sanja Potkonjak neće održavati konzultacije i nastavu zbog službenog puta. Nadoknada nastave održat će se u dogovoru sa studentima po povratku sa službenog puta. Molimo da se u odsustvu pročelnice za administrativne upite obratite zamjeniku pročelnika, dr. sc. Tomislavu Pletencu u vrijeme konzultacija. Za hitne upite molimo da se javite na el. poštu spotkonjak(at)ffzg.hr.

Obavijest – Kristina Vugdelija

U tjednu od 22. do 26. listopada 2018. Kristina Vugdelija neće održati konzultacije zbog službenog putovanja. Konzultacije će se održati sljedeći tjedan održati u redovnom terminu, a u međuvremenu se za sve upite studenti mogu javiti mailom.

Obavijest – prof. Petrović Leš

Dr. sc. Tihana Petrović Leš će redovite konsultacije u zimskom semestru akad. god. 2018./2019. održavati utorkom od 14. 00 do 15.00 h, te četvrtkom prije i poslije seminara u nastavničkoj sobi C-004.

Nastava iz kolegija „Etnološke i kulturnoantropološke studije predstavljanja“

U četvrtak, 25. listopada 2018. godine neće biti predavanja ni seminara iz kolegija „Etnološke i kulturnoantropološke studije predstavljanja“ zbog službenog putovanja nastavnice. U dogovoru sa studentima, dr. sc. Nevena Škrbić Alempijević održat će nadoknadu nastave u utorak, 30. listopada o. g., u dvorani A-309, u vremenu od 11.00 do 14.00 h.

Obavijest – prof. Černelić

Izmještena nastava iz kolegija „Komparativna istraživanja običajno-obredne prakse“ održat će se u srijedu 24. listopada u 12:00 u Knjižnici Hrvatske Akademije, Strossmayerov trg 14 u Zagrebu. To je ujedno i odrada nastave umjesto 2. studenoga. Studenti koji imaju nastavu u to vrijeme, mogu dobiti potvrdu da su imali izmještenu nastavu u izvanrednom terminu u okviru ovoga kolegija. Više informacija na ovom linku.

Izbori za studentske predstavnike na diplomskom studiju

1. “Izbori za studentske predstavnike u Vijeću odsjeka i Vijeću studenata za studente 1. godine diplomskog studija antropologije provodit će se preko Omege. Studenti koji se žele kandidirati za predstavnika ili zamjenika predstavnika mogu to učiniti tako da se jave na adresu tea.radovic(at)gmail.com do utorka 23. listopada. Nakon toga bit će otvoren “kolegij” na Omegi na kojem će studenti 1. godine diplomskog studija moći glasati i izabrati svog predstavnika.”

2. “Izbori za studentske predstavnike u Vijeću odsjeka i Vijeću studenata za studente 2. godine diplomskog studija antropologije provodit će se preko Omege. Studenti koji se žele kandidirati za predstavnika ili zamjenika predstavnika mogu to učiniti tako da se jave na adresu tea.radovic(at)gmail.com do utorka 23. listopada. Nakon toga bit će otvoren “kolegij” na Omegi na kojem će studenti 2. godine diplomskog studija moći glasati i izabrati svog predstavnika.”

3. “Izbori za studentske predstavnike u Vijeću odsjeka i Vijeću studenata za studente 2. godine diplomskog studija etnologije i kulturne antropologije provodit će se preko Omege. Studenti koji se žele kandidirati za predstavnika ili zamjenika predstavnika mogu to učiniti tako da se jave na adresu tea.radovic(at)gmail.com do utorka 23. listopada. Nakon toga bit će otvoren “kolegij” na Omegi na kojem će studenti 2. godine diplomskog studija moći glasati i izabrati svog predstavnika.”

Obavijest – anonimni kontaktni obrazac

U svrhu poboljšanja komunikacije Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju otvorio je anonimni kontaktni obrazac preko kojega možete uputiti pitanja, primjedbe i komentare pročelnici odsjeka, a koji će biti razmotreni u najkraćem roku. Poveznica na kontaktni obrazac nalazi se ovdje.