Poziv na studentsku konferenciju „01Culture: Digital Age“

Dragi svi,

S neizmjernim vas veseljem pozivamo na ovogodišnju međunarodnu i multidisciplinarnu studentsku konferenciju „01Culture: Digital Age“ koja će se održati od 18. do 20. svibnja na prostorima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Klubu studenata elektrotehnike (KSET).

Prije svega, želimo se zahvaliti svima vama i cijelom Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju i Filozofskom fakultetu koji su nam pomogli u realizaciji ovog projekta i doprinijeli sagledavanju kulture na jedan drugačiji način – nulama i jedinicama – i time pokazali da se ne radi samo o binarnom kodu, već i o složenim kulturnim fenomenima i procesima koji su dio naše svakodnevnice. Kako bismo ih što bolje razumjeli i našu struku upoznali s digitalnošću iz aspekta društveno-humanističkih znanosti organizirali smo ovu konferenciju da motiviramo naše nastavnike i nastavnice te studente i studentice za daljnje bavljenje temama digitalne antropologije.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju na konferenciji te vas i sve pozivamo na neformalna druženja sa svim sudionicima konferencije.

Srdačno,

Organizacijski tim „01Culture: Digital Age“ Kluba studenata etnologije i kulturne antropologije

 

Raspored_finalDigital Age