Godišnji skup Hrvatskog etnološkog društva 2020: Etnografska istraživanja na tržištu

Pozivamo vas na
Godišnji skup Hrvatskog etnološkog društva 2020: Etnografska istraživanja na tržištu koji će se održati u online formatu 4. i 5. studenoga 2020. godine u organizaciji HED-a i Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Ovogodišnji međunarodni skup zamišljen je kao razmjena ideja, znanja i iskustava iz područja primjene etnografskih istraživanja i kulturnoantropoloških pristupa u analizi i rješavanju praktičnih problema u gospodarskom, javnom i civilnom sektoru. Skup će okupiti međunarodne i domaće predavače koji će podijeliti svoja iskustva u primjeni takvih znanja i vještina u raznorodnim kolaborativnim (ne-akademskim) projektima. Plenarni predavači su Dan Podjed, Jasna Čapo i Svanibor Pettan.
Više o predavačima i izlaganjima možete pročitati u priloženoj knjižici s programom skupa i sažecima. Skup se održava na hrvatskom jeziku, a dijelom na engleskom jeziku (Sesija 1 i prvo izlaganje u Sesiji 3), što je naznačeno u programu.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite i pratite skup! Za praćenje skupa potrebno je registrirati se u sustavu Hopin na kojem će se skup održati. Registracija i praćenje skupa su besplatni, a upute o registraciji su niže u ovoj obavijesti. Svim registriranim dodatno će stići podsjetnik na skup.
Kako biste se registrirali za skup, potrebno je posjetiti adresu https://hopin.to/events/godisnji-skup-hed-2020
Na toj stranici trebate kliknuti na gumb “Join event” i potom na sljedećoj stranici unijeti svoje ime, prezime, e-mail adresu i lozinku kojom želite pristupati online sustavu na kojem se skup održava (hopin.to). Potom trebate prihvatiti pravila korištenja tim sustavom (dodati kvačicu u za to predviđeno polje na stranici) i kliknuti na gumb “Sign up”. Sustav će vas potom registrirati za sudjelovanje na skupu.
Ako želite, možete pogledati kraći video: https://youtu.be/RUbAcQYDNSI