HITNA OBAVIJEST STUDENTIMA KOJI SE UPISUJU U ZIMSKI SEMESTAR 2020./2021.

Tijekom današnjeg dana kada su započeli upisi preko studomata, uočene su greške u ponudi kolegija – nisu podudarni s Izvedbenim planom i rasporedom, zbog greške u sustavu.
Molimo studente da valjanim rasporedom kolegija smatraju samo one kolegije koji se nalaze u rasporedu na stranici Odsjeka https://etno.ffzg.unizg.hr/ budući da je raspored usklađen s Izvedbenim planom.

Sve studente koji su upisali kolegije koji se ne izvode ovaj semestar te studente koji nisu uspjeli upisati željene kolegije molimo da čim prije pošalju molbe u Studentsku službu preko aplikacije https://molbe.ffzg.hr/Student/student_login.aspx.
Djelatnici studentske službe obaviješteni su o ovoj situaciji te su predložili da se studenti pojedinačno njima obrate putem molbi i tako upisuju/ispisuju kolegije. Studente koji upisuju kolegije koji su izvan unutarnje izbornosti, a odobreni su za upis od strane Odsjeka (popis sa stranice Odsjeka) molimo da se obrate emailom za suglasnost nositeljima kolegija.

Studenti koji žele upisati Urbanu antropologiju trebaju se javiti nositeljici kolegija emailom (gulin@ief.hr)  i izraziti želju za upis kolegija u okviru predviđenih kvota. Nositeljica će oko 15. listopada skupni popis prijavljenih studenata uputiti u Studentsku službu i studenti će biti upisani na kolegij.
Isto vrijedi i za studente koji žele upisati kolegij Postkolonijalizam i rod kod profesora Pletenca.