Izbori za studentske predstavnike

Raspisuje se natječaj za studentske predstavnike na studiju Etnologije i kulturne antropologije. Za više godine studija traje do 11.10., no kandidature će se zaprimati i kasnije. A za studente prve godine preddiplomskog studija traju do 25. 10. Molim zainteresirane studente i studentice da kandidature pošalju koordinatorici Ines Bačan na e-mail adresu inesbacan9@gmail.com.

Kandidature moja sadržavati ime i prezime, studijsku grupu na kojoj se kandidiraju, godinu studija i funkciju za koju se kandidiraju (predstavnik ili zamjenik), broj mobitela i svoju e-mail adresu.

Izbori za studentske predstavnike provodit će se preko e – kolegija na Omegi koji će biti otvoreni specifično radi provođenja izbora. Na internetskoj stranici Odsjeka će biti objavljeni datumi provođenja izbora za svaku određenu godinu, uz naslov e-kolegija, a studenti te godine trebaju se samostalno upisati u taj kolegij. Prije početka izbora provjerit će se jesu li studenti koji su upisani u kolegij studenti te godine te će se početkom izbora zaključati upis kolegija. Izbori će trajati 48 sati tijekom kojih studenti trebaju izabrati dvije od ponuđenih opcija, jednu za predstavnika, jednu za zamjenika.

Za sva detaljna pitanja u vezi studentskih izbora, molimo da se javite odsječkom koordinatoru za izbore.