Međuodsječni izborni kolegij ‘Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije’

Međuodsječni izborni kolegij ‘Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije’ – dodatna mogućnost upisa

S obzirom na tehničku pogrešku odgovarajućeg digitalnog sustava koji je pogrešno javljao da su upisna mjesta popunjena, iako je kvota dobrim dijelom ostala neispunjena, naznačujemo da je još uvijek moguće upisati Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije namijenjen polaznicima i polaznicama svih preddiplomskih i diplomskih studija na Filozofskom fakultetu i to zaključno s 21. 10. 2019.

Kolegij pruža uvid u sport te njegovu ulogu i važnost u društvima i kulturama Dalekog istoka i Indije. Naglasak je pri tom stavljen na predstavljanje tradicionalnih istočnjačkih borilačkih koncepata/sustava – kineskih: Yong chun (Wing Tzun), Taiji (Taijiquan); japanskih: Nanbudo, Aikido, Judo, Jujutsu; korejskih: Taekwondo i dr.; autentične indijske metode: Joga u Indiji i na zapadu.

Kolegij je sadržan u programu odnosno satnici Odsjeka za indologiju i dalekoistočne (Modul 1 nosi 4 ECTS boda, Modul 2 nosi 5 ECTS boda).

Nastava se održava ponedjeljkom od 18.30 do 20.00 sati u dvorani A-106.

Studenti se pozivaju na predstojeći nastavni termin 21. 10. 2019. kada se, iznova to ističemo, zaključuju formalne prijave na kolegij.

Podrobnije informacije dostupne su sustavu e-učenje OMEGA (lozinka: SPORTDIN) i na linku:

https://web2020.ffzg.unizg.hr/wp-content/uploads/2019/10/19-20_ZS_obavijesti-o-izbornom-me%C4%91uodsje%C4%87nom-kolegiju_-Sport-u-kulturi-Dalekog-istoka-i-Indije.pdf

19-20_ZS_obavijesti o izbornom međuodsjećnom kolegiju_ Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije